Prodavnica ploča - Record store
Prodavnica ploča - Record store

U petak 18. maja, u prizemlju TC Delta City-ja na Novom Beogradu, počinje sa radom prodavnica ploča koju partnerski otvaraju dve najveće muzičke kuće, Mascom Records i Metropolis Music.

U našoj ponudi će se, osim aktuelnih albuma domaćih autora, naći i najbolje iz ponude dva najveća svetska izdavača – Warner Music i Universal Music.

Centralni deo ponude u novoj prodavnici ponosno zauzimaju ploče raznovrsnih žanrova, domaćih i stranih autora, a poseban akcenat je dat luksuznim i kolekcionarskim CD izdanjima koja će zadovoljiti i najistančaniji ukus muzičkih sladokusaca.

Za one koji nisu sačuvali svoj gramofon iz detinjstva ili studentskih dana kako bi ga sada izvukli iz prašine i ponovo uživali u magičnom zvuku ploča, u novoj prodavnici ploča u Delta City-ju za pristupačnu cenu naći će i nove modele gramofona poput čuvenog brenda Crosley, kao i švajcarskog brenda Lenco.

U cilju pružanja jedinstvene ponude na tržištu, Mascom prodavnica ploča u Delta City-ju će nastaviti praksu programa lojalnosti i u ovom prodajnom mestu, te će verni kupci moći da uživaju u pogodnostima Mascom kluba.

Lokal
Prizemlje - Štand k17
prikaži na mapi

Kontakt

Kontakt: 065/2227791

E-mail: deltastore@mascom.rs