The Spot
The Spot

The Spot je novi fashion sportsware multibrend store koji se otvorio 02.03.2017. godine na tri lokacije u Srbiji. U okviru ponude The Spot prodavnica nalaze se ekskluzivne kolekcije poznatih svetskih brendova obuće i odeće. Ovaj premijum fashion sportsware store nalazi se u Beogradu na dve lokacije, u šoping molu Delta City na I spratu i u ulici Kneza Mihaila 20 , dok je u Novom sadu otvoren u ulici Pozorišni Trg 4.
Nike, Adidas, EA7, Colmar, Puma, Asics, Robe di Kappa, Reebok samo su neki od brendova koji će se naći u The Spot prodavnicama. Ljubitelji ovih robnih marki imaće priliku da uživaju u najaktuelnijim premijum kolekcijama koje prate svetske trendove. Kolekcije su inspirisane sport i lifestyle stilovima na potpuno jedinstven način za žene i muškarce. The Spot omogućuje potrošačima da iskažu svoj stil kroz širok asortiman odeće, obuće i aksesoara, a  #markyourown postaće prepoznatljiv haštag ovog brenda na društvenim mrežama.
Italijanski Robe di Kappa će na našem tržištu po prvi put imati svoju oficijelnu premijeru u The Spot prodavnicama. Premijum kolekcije ovog brenda biće predstavljene kroz odeću za oba pola.

Lokal
Prvi sprat - Lokal 212
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon:
+381 11 2203 778

+381 69 8284 373