Stabilo
Stabilo

PLANETA 3000 je novoosnovana radnja koja, na slikovit način, dočarava zabavu u školskim klupama, za levoruke i desnoruke!

Naime, višegodišnje iskustvo lidera u distribuciji robne marke STABILO, kroz uvoz i veleprodaju, nam je ukazalo na potrebu da kod dece, još od predškolskog uzrasta, treba razvijati ljubav prema crtanju i pisanju.

Kasnije, u školskom uzrastu, prema zahtevima zadataka možemo vam ponuditi jako široku paletu specijalizovanog pisaćeg i crtaćeg pribora, robne marke STABILO, podjednako za one koji pišu levom rukom i one koji pišu desnom rukom - ergonomične predmete koji ne zamaraju pri radu.
Uporedo, u našu ponudu uvrstili smo i program KUMa, nemačkog proizvođača rezača, makazica,lenjira i četkica , namenjenih levorukima i desnorukima.

COMIX je izuzetan proizvođac fasikli, mapa, pismo koverata, torbi i drugih predmeta u koje možemo odlagati naše radove ili ih prenositi.

Da nije sve samo škola, ukazuje nam AMSCAN, najraznovrsniji party program svetskog lidera u proizvodnji tanjirića, čaša, salveta, svećica, slamčica, konfeta, pozivnica za zabave.
Za velike, pink zebru dizajn i male Angry birds, Sundjer bob, Minions, Ninja kornjace,, Hello kitty, Strumpfovi itd.
Eksluzivno, novo, samo u Delta City-ju u Srbiji!!!
Apsolutna ekskluziva su notesi robne marke Lanybook iz Italije.
Notesi prefinjenog dizajna i kvaliteta, sa Swarovski kristalima i ogledalom ili USB stikom, Black colection ili Traveller, odabraćete sami!
Poklon sa stilom!!!

Lokal
Drugi sprat - Štand k38
prikaži na mapi

Kontakt

+381 62 227 121
E-mail:

office@marinacompany.rs