Orient Emporium
Orient Emporium
Preduzeće ORIENT EMPORIUM d.o.o. sa sedištem u Beogradu osnovano je 1997. godine i bavi se uvozom, veleprodajom i maloprodajom robe široke potrošnje iz Indije, koja se može svrstati u dva osnovna i jedan dopunski programa. Osnovni programi su kućni tekstil (home furnishing) i butik program (garments & accessories), dok je dopunski program tzv. galerijska roba (gift items). ORIENT EMPORIUM trenutno ima 10 prodavnica, od toga 6 u Beogradu, 2 u Nišu, i po 1 u Novom Sadu i Kragujevcu.

HOME FURNISHING je osnovni deo naše ponude na kom smo razvili sopstveni prodajni program, sa kojim smo na području Srbije nesumnjivi tržišni lider. Proizvodi koje nudimo izrađuju se u Indiji prema našem dizajnu, a u poslednjih nekoliko godina beležimo konstantan rast, kako u obimu prometa, tako i u širini asortimana koji nudimo našim kupcima. Asortiman obuhvata ukrasne prekrivače za krevete i jastučnice, zavese, podne prostirke, stoljnjake, nadstoljnjake i podmetače.

GARMENTS & ACCESSORIES – u oblasti garderobi sledimo pozitivna iskustva iz kućnog tekstila, tako da se 100% programa proizvodi prema našem dizajnu, dok ostatak (nakit, tašne, marame) nabavljamo iz lokalne ponude u Indiji.

HANDICRAFTS & GIFT ITEMS je dopunski program koji obuhvata razne ukrasne predmete i rukotvorine od drveta, mesinga, kosti i kamena, a u obliku kutija, figura, činija, ramova za slike itd.


Lokal
Prvi sprat - Štand k26
prikaži na mapi

Kontakt
011/269-1188