Inmedio
Inmedio
Lagardère Services, jedna od najvećih svetskih kompanija, započela je svoje poslovanje u Srbiji 2001. godine osnovavši kompaniju Global press, kao ekskluzivnog uvoznika strane štampe.

Danas, Global Press predstavlja nacionalnog lidera u distribuciji štampe, snabdevajući preko 200 Maloprodajnih objekata najvećih kupaca.
Global Press je ekskluzivni nacionalni distributer za preko 120 magazina, takođe i CD/DVD artikala i knjiga. Pored toga, jedini je uvoznik za preko 1400 naslova strane štampe.

Lagardère Services je osnovao HDS RETAIL GP u aprilu 2007.godine, sa idejom da razvije snažnu INMEDIO i RELAY maloprodajnu mrežu u Srbiji.

U oktobru 2008.godine maloprodajne aktivnosti startuju u Crnoj Gori, gde je osnovan HDS Montenegro.

INMEDIO je vodeći maloprodajni lanac u shopping centrima i visoko frekventnim zonama u Centralnoj i Istočnoj Evropi i u Kini.

INMEDIO radnje, pozicionirane na najfrekventnijim mestima, nude širok izbor štampe, cigareta, konditora, pića i ostalih proizvoda omiljenih i poznatih kod kupaca.

INMEDIO je prisutan na više od 1700 lokacija u 7 centralno-evropskih država: Poljska, Češka republika, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Srbija i Crna Gora.

Kompanija je razvila jedinstven “know-how” sa svrhom da zadovolji specifične potrebe kupaca i dobavljača i da postane vodeći maloprodajni lanac sa prepoznatljivim imidžom i pozicijom na tržištu.

Lokal
Prvi sprat - Lokal 202
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 872