Generali Osiguranje Srbija
Generali Osiguranje Srbija

GENERALI OSIGURANJE SRBIJA a.d.o. Beograd, najveća privatna osiguravajuća kuća u Srbiji, članica je GENERALI GRUPE (Ðenerali), jednog od vodećih aktera u svetskoj osiguravajućoj industriji. Italijanski Assicurazioni Generali sa tradicijom uspešnog poslovanja dugom 175 godina je jedini svetski osiguravač koji je došao na srpsko tržište.

Generali Osiguranje Srbija na srpskom tržištu nudi sveobuhvatnu ponudu osiguravajućih usluga namenjenih privredi i građanima kao što su: osiguranje imovine privrede, institucija i ustanova, kolektivno osiguranje zaposlenih, štedna osiguranja života sa programima za rentna osiguranja, stipendije i finansijska sredstva za lečenje težih bolesti, privatno zdravstveno osiguranje, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, osiguranje kuća i stanova, osiguranje robe u transportu, kasko i obavezno osiguranje motornih vozila, osiguranje za poljoprivredna gazdinstva i druga.

Poslovna mreža Generali Osiguranja Srbije obuhvata 51 poslovnicu u 39 gradova širom Srbije u kojima je zaposleno oko 1.400 ljudi.

Assicurazioni Generali je osnovan 1831.godine u Trstu gde je i danas sedište kompanije. Na međunarodnom tržištu nastupa pod imenom Generali Grupa i predstavlja četvrtu po veličini osiguravajuću kuću na svetu, koja ima 113 kompanija i posluje u 40 zemalja sveta. Prihod od premije osiguranja u 2006. godini iznosio je 64,5 milijardi evra, a broj zaposlenih je prešao 66 hiljada ljudi.

Na listi 500 najboljih kompanija sveta magazina Fortune Global Generali Grupa zauzima 21. mesto po prihodima, a ugledni magazin Forbes svrstao je Assicurazioni Generali na 69. mesto svoje liste 2.000 najboljih svetskih kompanija.


Generali Dobrovoljni Penzijski Fond

Generali Dobrovoljni Penzijski Fond je prvi privatni penzijski fond koji je osnovan u Srbiji.

Lokal
Prizemlje - Lokal 122
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 693
+381 11 2203 695