Diopta
Diopta

DIOPTA - SVE ZA TVOJE OČI

Aktuelni modeli preko 30 svetski poznatih brendova dioptrijskih ramova i naočara za sunce. Kontaktna sočiva renomiranih stranih proizvođača. Sve vrste oftalmoloških pregleda i savetovanja stručnjaka kojima sa poverenjem možete prepustiti brigu o zdravlju Vaših očiju. Najsavremenija tehnologija za preglede i servisiranje naočara. Sportski program, aparati precizne optike i sve one sitnice za naočare koje Vam mogu zatrebati ili jednostavno upotpuniti Vaš dobar izgled.

KONTAKTNA SOČIVA I TEČNOSTI ZA ODRŽAVANJE

DIOPTA u svojoj ponudi ima kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje svetskih proizvođača - Bausch&Lomb, Optix, Ciba Vision i drugih.

U zavisnosti od dioptrije, opšteg zdravstvenog stanja Vaših očiju i Vaših životnih navika, uz savete naših lekara možete izabrati najadekvatniju vrstu sočiva za sebe. Prvi korak je izbor između mekih, tvrdih i polutvrdih sočiva, a u ponudi DIOPTE su: dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja sočiva, sočiva za dnevnu zamenu i sočiva sa produženim nošenjem.

KOREKTIVNA SOČIVA

Stručnjaci u DIOPTA prodavnicama pomoći će Vam da napravite pravi izbor korektivnih oftalmoloških sočiva za Vaše naočare u zavisnosti od specifičnih potreba korekcije Vašeg vida.

DIOPTA u svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Tu su sve vrste mineralnih i organskih sočiva, i to: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva.

NAOČARE ZA SUNCE

DIOPTA nudi najveći izbor aktuelnih modela naočara za sunce renomiranih firmi iz sveta mode. Reč je o brendovima koji postavljaju nove trendove, ali i standarde kvaliteta kada je u pitanju zaštita od štetnog UV zračenja. Svesni smo da su naočare za sunce odavno prestale da budu samo jedan od modnih detalja i statusnih simbola. Nakon mnogobrojnih otkrića o štetnosti sunčevog zračenja one su postale imperativ u zaštiti zdravlja očiju. Najpoznatija imena među proizvođačima naočara za sunce garancija su kvaliteta naše ponude, a kako bismo maksimalno izašli u susret Vašim potrebama, u mogućnosti smo da u naočare koje odaberete ugradimo i sočiva sa Vašom dioptrijom.

U DIOPTA objektima pred Vama su brendovi: Ray Ban, Christian Dior, Emporio Armani, Tom Ford, Prada, Yves Saint Laurent, Bvlgari, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Valentino, Roberto Cavalli, D&G, Pierre Cardin, Diesel, Safilo, Police, Hugo Boss, Bluebay, Vogue, Oxydo, Just Cavalli, Carrera, Oakley, Eclisse, Action Man, Barbie, Trussardi, Blumarine, Emanuel Ungaro, Laura Biagiotti, Cerutti, GF Ferré, Les Copains, Missoni, Romeo Gigli, John Richmond, Vivienne Westwood, Silhouette, MAX i drugi.

DIOPTRIJSKI RAMOVI - MAX

DIOPTA u svojoj ponudi ima MAX dioptrijske okvire koji predstavljaju novinu na našem tržištu. Kolekciju MAX okvira odlikuje moderan dizajn koji prati strane trendove i veliki izbor unisex modela. Kvalitet materijala od kojih su izrađeni i stručna obrada, garantuju postojanost i izdržljivost, kao i maksimalnu udobnost pri nošenju. Ono što MAX okvire dodatno izdvaja iz ponude je izuzetno povoljna cena i česte akcijske pogodnosti, što ih čini dostupnim svima koji brinu o svom izgledu.

OFTALMOLOŠKI PREGLEDI

Pravilno i precizno određivanje dioptrije, pravovremeno otkrivanje problema i redovna kontrola stanja oka su ključni faktori za održavanje zdravlja Vaših očiju. U okviru svakog prodajnog DIOPTA objekta nalazi se ordinacija u kojoj možete da obavite sve vrste oftalmoloških pregleda i posavetujete se sa našim visokokvalifikovanim osobljem. Raspolažemo i najsavremenijim aparatima oftalmološke tehnologije u koje se možete pouzdati.

Lokal
Prizemlje - Lokal 163
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon:
+381 11 2203 741