Coin Casa
Coin Casa
Coin formula uspeha koja je učinila da se Coin Casa, italijanski proizvođač dekor elemenata, izdigne na nivo istinski prepoznatljivog brenda u oblasti kućne dekoracije – zasniva se na osobenom i jedinstvenom stilu.

Celokupni kreativni napor Coin Casa-e od samog početka je usmeren prvenstveno na žene koje streme drugačijem i prepoznatljivom domu, na žene čija se energija izražava kroz svaki element njenog doma, postajući tako jedinstven izraz njenog ličnog stila. Coin Casa pronalazi načine i sredstva, dizajn i boje u kojima moderna žena može da prepozna vlastitu viziju ambijenta u kome bi najviše želela da živi sa porodicom, bližnjima.

Coin Casa obuhvata raskošan asortiman elemenata koji nisu osmišljeni samo da bi ulepšavali Vaš dom, već i da se na svaki način uklope sa svom toplinom i nežnošću koju u dom unosite. Možete da očekujete atraktivne kuhinjske setove prikazane na poslednjoj nedelji dizajna u Milanu - stilski i koloristički sasvim različite. Kuhinja zaista može da bude savršeno mesto.

SPA kolekcija osmišljena je za neponovljivo uživanje i opustajuću atmosferu. Uz pomoć baštenskog programa možete da stvorite svoju oazu, prirodni kutak čija je blagotvornost usred gradske vreve apsolutno neprocenjiva.

Žene su se oduvek pitale da li enterijeri kakve gledaju po italijanskim časopisima zaista postoje. Coin Casa ne samo da potvrđuje da postoje - od sada u njima možete i živeti.
Lokal
Prizemlje - Lokal 134
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 715