Aldo
Aldo

ALDO u SRBIJI
Prva ALDO prodavnica u Srbiji otvorena je krajem septembra 2008. u Beogradu, a ubrzo nakon toga usledilo je i otvaranje druge prodavnice u Novom Sadu. Ponuda ALDO obuhvata asortiman kvalitetne obuće i aksesoara koji prate poslednje modne trendove i koji pružaju kupcima beskrajne mogućnosti izbora.U ALDU , akcenat je na ljudima
Nikad ne skrećemo sa puta naše vizije: da učinimo da se ljudi osećaju dobro, koristeći naše proizvode i usluge koje im svakodnevno pružamo. Posvećeni smo izgradnji potpune korisničke podrške.

ALDO formula
ALDO se specijalizovo za kreiranje najkvalitetnije modne obuće, kao i modnih dodataka. Ovaj traženi brend veoma vodi računa o detaljima i prefinjenom načinu proizvodnje. ALDO se posvetio tome da vam pruži i kvalitet i najnoviji trend po pristupačnim cenama, svake sezone. . Štaviše, ALDOV posvećeni tim kupaca i stilista konstantno putuje po čitavoj planeti da bi vam omogućili da idete u korak sa modom. Bilo da su u pitanju najnoviji trendovi u svetu obuće u Londonu, Milanu, Parizu, Njujorku ili Tokiju, ALDO će vas prvi snabdeti modernom obućom.

Lokal
Prizemlje - Lokal 140
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 722