Zlatara Andrejević
Zlatara Andrejević

ANDREJEVIĆ je porodična firma koja se generacijama bavi izradom ekskluzivnog nakita sa dragim kamenjem. Majstorstvo koje se prenosi sa kolena na koleno u kombinaciji sa prestižnim diplomama za drago kamenje i dijamante se pokazalo kao prava formula za uspeh. Nakit izrađen kod Andrejevića krasi mnoge naše sugrađane i poznate ličnosti.
Upornim radom i neograničenom ljubavlju prema poslu, uspeli su da naprave prepoznatljiv brend unikatnog i ručno izrađenog nakita. Svoje bogatstvo mere po broju zadovoljnih mušterija i možda se baš zbog toga u njihovoj zlatari smenjuju generacije kupaca iz iste porodice, baš kao što su se i Andrejevići generacijski uključivali u posao.
Ova kuća strogo vodi računa o kvalitetu i dizajnu nakita i upravo zbog toga je postala vodeća na tržištu.
Kolekcije i zastupljeni brendovi:

TUTTI FRUTTI 11 - nakit koji budi emocije

Nakit iz ove kolekcije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U svakom, umetnički izrađenom komadu nakita se nalazi 11 vrsta prirodnog dragog kamenja, brižljivo odabranih tako da pozitivno utiču na osobu koja ga nosi.

ETERNITY - ugrabite večnost makar na tren

Nakit za sva vremena, inspirisan svemirom i večnim univerzumom. Samo se blistave sjajne zvezde mogu porediti sa njim. Zlato od 18 karata, brilijanti visokog kvaliteta, moderan, ali uvek aktuelan dizajn. Idealno kada se želi napraviti stvarno dobar poklon.

AKI-AKOYA - najlepše što priroda može da ponudi

Prirodno gajeni biseri, Akoya, Tahiti, freshwater, ponekad u kombinaciji sa dragim kamenjem čine ovu kolekciju neodoljivo privlačnom i poželjnom.

MY FIRST DIAMOND - da deca od malena nauče da nose prave stvari

Naziv kolekcije govori sve. Prvoklasan izbor za rođenja, krštenja i druga slavlja.

DISNEY - dečiji snovi se pamte zauvek

Nakit za decu sa likovima iz crtanih filmova koje svi volimo. Idealno za rođendanske poklone.

WEDDING collection - najvažniji nakit za najvažniji dan

Vereničko prstenje i burme sa pravim kamenjem izuzetnog dizajna i prvoklasne izrade. Ove stvari su za ceo život.

TORRINI - antički nakit moderne izrade - oro nativo

Fjorentinska juvelirnica koja u kontinuitetu pravi luksuzan, umetnički izrađen nakit još od 1369 godine. Unikatni proizvodi ove čuvene kuće, koja ima ekskluzivne butike u svim svetskim metropolama, se od sada mogu kupiti i kod nas, u zlatari Andrejević.

CHIMENTO - nešto novo da vam ulepša dan

Svež i aktuelan dizajn krasi nakit sa prirodnim dragim kamenjem koji ovaj popularan italijanski brend pravi. Stvarno šik. Sa ponosom se ističe marka: made in Italy.

FREDERIQUE CONSTANT - ekskluziva koja je dostupna

Mehanički švajcarski časovnici beleže stalni rast prodaje a firme koje prave majstorski sofisticirane komplikacije (dodatne funkcije) i satove u malim serijama se posebno cene. Baš kao i u stvarnom životu, bez komplikacija se ne može. Izaberite jednu za sebe, biće Vam najprijatnija do sada.

Lokal
Prizemlje - Lokal 165
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon:
+381 11 3129 525

Website:

http://www.zlatara.net/