Swarovski
Swarovski

„Intergradnja COOP“ kao zvaničan butik partner kompanije Swarovski, kroz svoj lanac maloprodajnih objekata „Sun,Moon&Stars“ već više od 16 godina prodaje na tržištu Srbije nakit i dekorativne artikle ovog svetski poznatog i priznatog proizvođača kristala.

Od prvih inovativnih i revolucionarnih koraka, pre 120 godina, koje je u tirolskom selu Vatens u Austriji učinio Daniel Swarovski, vizionar i osnivač, ova porodična kompanija postala je vodeći svetski proizvođač precizno sečenih visoko kvalitetnih kristala kojima danas snabdeva modnu industriju kao i industrije nakita i dizajna. Pokazujući kreativnost, koja je pokretač i srce proizvodnje kristala, Swarovski linija aksesoara, nakita i dekorativnih artikala prodaje se u nekoliko hiljada butika širom sveta i prisutna je u svim svetskim metropolama. Udruženje obožavalaca Swarovski kristala („Swarovski Crystal Society“) ima oko 500.000 članova širom sveta, strastvenih kolekcionara čuvenih kristalnih figura koji jedini imaju privilegiju da kupe ekskluzivne komade iz limitiranih serija. Swarovski „Kristalni svet“ („Kristallwelten“) u Vatensu, multimedijalni muzej kristala, otvoren 1955. godine, predstavlja veličanstveni univerzum inovacije i inspiracije slaveći kristal kao savršeni kreativni materijal.

U našoj prodavnici možete pronaći celokupan asortiman ovog renomiranog svetskog proizvođača kristala. Blještavi modni nakit iz svih kolekcija, satovi, praktični ukrasni aksesoari, dekorativne figure, predmeti za opremanje kućnog ili poslovnog enterijera predstavljaju savršen izbor poklona za svaku priliku ili izbor proizvoda koji će nam ulepšati življenje.

Zakoračite u magični svet kristala: http://www.swarovski.com/


Lokal
Prizemlje - Lokal 137
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 717