Lolita
Lolita

Lolita je pravo mesto da za sebe ili nekog sebi dragog pronađete kvalitetan imoderan sat kao I srebrni nakit. Širom sveta pronalazimo I za vas obezbeđujemo najbolji atraktivan nakit  kao I brendirane satove kako bi zadovoljili vaše istančane ukuse za lepo I kvalitetno, a opet po pristupačnim cenama. Naš cilj je konstantno napredovanje u poslovanju, podizanje izbora robe I kvaliteta usluge na viši nivo kroz stalno edukovanje zaposlenih I praćenje svetskih modnih standarda.

Lolita je direktni uvoznik srebrnog nakita i distributer satova poznatih brendova kao I prateće opreme, kaiševa, baterija i dr. Takođe, kod nas uvek možete dobiti usluge servisiranja, čišćenja I popravke nakitaisatova kupljenih kod nas.Sve što poželite dobićete na jednom mestu uz ljubazan osmeh.

Dobrodošli u Lolitu.

SATOVI

-„Invicta“ je u osnovi Švajcarski brend.Ranih 80-tih godnina prodat je Američkoj kompaniji čije se sedište danas nalazi na Floridi. „Invicta“satovi izrađeni su od horurškog čelika,visokog kvaliteta,sa ojačanim mineralnim staklom,što im obezbeđuje veliku vodootpornodt od 100m do čak 300m. Za „prave“ ljubitelje satova,samo mehanički pokreti mogu biti prihvatljiv način napajanja sata,tako da u našem asortimanu mogu naći „automatic“ modele. Ono šta karakteriše većinu Invictinih satova jeste Švajcarsko „srce“ što im obezbrđuje visoku poziciju među vodećim svetskim proizvođačima satova.

-„Sekonda“ je engleski proizvođač satova. Prepoznatljiv je po svom modernom dizajnu i stilu. Namenjen je svim ljubiteljima klasičnih,modernih satova koji prate svetske trendove. Kolekcija sadrži veliki broj modela sa metalnim,kožnim I silikonskim narukvicama,kao I modele sa Swarovskim kristalima. Bilo da ste ljubitelj srebrne,zlatne ili rosegold boje narukvice ili kućišta,Sekonda će svakako biti pravi izbor za Vas to po vrlo pristupačnim cemana.

Lokal
Prizemlje - Lokal 127
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon:
+381 63 1170 371

Mail:

ceca.lolita.srebro@gmail.com