s.Oliver
s.Oliver

Brend s.Oliver odlikuju prepoznatljive linije, kreativnost, dinamičnost i usmerenost na budućnost. Dečija radnja s.Oliver nudi  različite linije namenjene raznim uzrastima. Linija Kids u ponudi ima veličine od 92 do 140.  Mladalačka linija, veličina do 176, već prati modne trendove u svetu odraslih i prilagođava ih dečijem ritmu života. U ponudi su i modni dodaci kao što su marame, šeširi, kape, šalovi i rukavice. S.Oliver Junior poznat je po prirodnim i kvalitetnim materijalima koji vašem detetu nude udobnost i opuštanje. Kolekcije su moderne i odličnih materijala.

Zalažemo se za činjenicu da izgledati dobro i činiti dobro može ići ruku pod ruku. Za kvalitet, sadržaj i održivost. Za porodicu, prijateljstvo i brigu jednih o drugima. Brinemo jedni o drugima i preuzimamo odgovornost. To pokazujemo u svojim proizvodima i u svakodnevnom pristupu sa dobavljačima i vama, našim kupcima.

Sa s.Oliver moda je deo života, a ne obrnuto.  Moda za život umesto da živite za modu. S.Oliver je moda za svakoga klinca, odeća za svaki dan i za svaku priliku. To je naša misija i tajna našeg uspeha. Da će svaki novi dan biti pun avantura u udobnoj odeći s.Oliver.

s.Oliver- stilovi koji pričaju tvoju priču!

Lokal
Prvi sprat - Lokal 209
prikaži na mapi

Kontakt