SuperMaxi
SuperMaxi

Stalna akcijska sniženja proizvoda karakteristična za Maxi supermarkete, ekskluzivni asortiman i sveža morska i rečna riba, odeljenja mesare, pekare, delikatesa, gotovih jela, pijace i salat bara, uz mogućnost odloženog plaćanja čekovima do 90 dana samo su neke od pogodnosti koje potrošačima stoje na rasplaganju.

Maxi supermarket nakon renoviranja donosi i novine, posebno u segmentu sveže i zdrave hrane. Tako će ovaj Maxi raspolagati salat barom sa nezačinjenim salatama od voća i povrća i sveže ceđenim sokovima, a ribarnica će u ponudi imati šarana koji se prodaje iz bazena. Pored standardnih proizvoda iz asortimana privatnih robnih marki kao što su Premia i 365, Home i Care, moći će da se kupuju i tradicionalni proizvodi Od naše zemlje kao i eksluzivni konditori, začini, ulja i sve ostalo što nudi premium privatna robna marka Taste Of Inspirations. Najpovoljnije cene proizvoda od organski gajenih sastojaka nudi privatna robna marka Bio, a od nedavno se pod ovim brendom prodaje mleko uvezeno iz Belgije u inovativnoj ambalaži. Maxi supermarket u Delta City-ju potrošačima pruža i ukuse internacionalnih kuhinja „Food of world“, poput španske paella (paelje), grčkog slatka od ružinih latica i veliki broj začina i dodataka jelima pod različitim brendovima. Uz veliki izbor vina u ponudi će se naći i poznata belgijska piva Chimay, Leffe, Duvel, Hoegaarden, Bel vue Kriek. Odeljenje pekare nudi više od 20 ručno proizvedih peciva vrhunskog kvaliteta.

Renovirani Maxi će se prostirati na površini od 980 metara kvadratnih, a potrošače će usluživati 6 kasa svakog dana od 8 časova do 22 časova.

U kompaniji Delhaize Srbija veruju da će renovirani Maxi supermarket zadovoljiti potrebe kako lokalnog stanovništva, koji ovde obavljaju svakodnevnu kupovinu, tako i potrošača koji traže specifične proizvode koji će naći u ponudi samo u ovom supermarketu.

Lokal
Prizemlje - Lokal 168
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 993

+381 11 2203 955