Fish&Bar
Fish&Bar

U želji da što više približimo čudesni svet morske hrane našim potrošačima, otvorili smo mini lanac od četiri Fish&Bar restorana – od kojih jedan i u Delta Cityju.

Jedinstveni smo po spajanju koncepta restorana i fast food-a tj. „hrane za poneti„ napravljene od prvoklasne sveže ribe i morskih plodova. Inovativno i tradicionalno u isto vreme, usluga po najvišim standardima, prihvatljive cene ali pre svega zdrava hrana!

U Fish&Bar-u pronaćićete hranu koja leči što podrazumeva da naši specijaliteti od ribe i morskih plodova imaju veoma visok nutritivni kvalitet a u isto vreme malu kalorijsku vrednost. Tako su gojaznost, visok pritisak, dijabetes ružna prošlost za naše konzumente. Osobe obolele od celijakije će kod nas takođe pronaći svoju hranu!

Doba u kojem živimo nameće veoma brz tempo pa u Fish&Bar-u svi oni koji nemaju vremena da kuvaju pronalaze saveznika! Oni svojim ukućanima serviraju odlične proizvode prihvatljivih cena a vrhunske svežine i ukusa!

Svakoga dana od najsvežijih namirnica pripremamo Fish&Bar specijalitete samo za vas a naši spoljni saradnici dostavljaju vam ih i na kućnu adresu.

Naši potrošači i kvalitet su prioritet u našem konceptu poslovanja.

Naši potrošači verni su nam već 8 godina zaredom sto je za domaći brend kakav je Fish&Bar, dokaz ozbiljnog kvaliteta.

Lokal
Drugi sprat - Lokal 302
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 860