Događaji

Poklon od srca: Delta City Gift Card!

19. maj 2016.

Želeli biste da obradujete dragu osobu poklonom za rođendan, Novu godinu, slavu ili neki drugi bitan praznik?
​Želeli biste da poklonite komad garderobe omiljenog brenda, knjigu, parfem, igračke, ali niste sigurni šta da izaberete?
Kupovina poklona nikad nije bila lakša jer sada je tu Delta City poklon kartica.

Pronađite ovlašćenog distributera (Delta City, Pošta Srbije, Trafika, VIP menjačnice, Evro giunti knjižare…), uplatite na specijalno dizajniranu karticu iznos veći od 500 dinara i poklonite dragoj osobi šoping užitak baš po njenoj meri.

Sa Delta City karticom više ne postoje problemi u kupovini poklona ili odabira pogrešne veličine, na vama je sada samo da osmislite originalnu poruku koju ćete napisati na pakovanju poklon kartice ili zanimljiv način na koji ćete je pokloniti.
Poklon karticom možete platiti odjednom ili u više navrata robu i usluge u radnjama sa oznakom “Delta City poklon kartica” do uplaćenog iznosa.
Sportina, Esprit, Tom Tailor, Zlatara Andrejević, Jasmin, Adore, Carpisa, Dexi Co, Tv shop, B:PM – samo su neki od brendova gde se može koristiti poklon kartica. Takođe, karticu je moguće i dopuniti kada se potroše uplaćena sredstva, a rok važenja je 12 meseci od dana aktivacije.
Uživajte u Delta City poklon kartici i deljenju lepih trenutaka sa vama dragim osobama!