Događaji

Powerplay cup!

05. jun 2019.

POWERPLAY CUP – VIKEND NAJBOLJE ZABAVE U TC DELTA CITY

Stari dobri Gaming Challenge uvek je rado viđen gost atrijuma TC DELTA CITY, a u 2019. godini postaće mnogo više od promocije moderne zabave - Praznik svih gejmera, ovog vikenda (15. i 16. juna) nosiće naziv POWERPLAY CUP, i na njemu ćete moći da, pored sjajnih esports turnira, isprobate brojne hitove na najpopularnijim platformama. Čekaju vas:

-Pozivni League of Legends turnir, miljenik najboljih domaćih timova koji će se još jednom sudariti pred brojnom publikom uživo!

-Turniri na konzolama – sve fudbalske velemajstore (na džojsticima) čeka FIFA 19, a za one koji preferiraju “tabačine” tu je svima dobro poznati, nemilosrdni Mortal Kombat 11!

-Samsung donosi čaroliju mobilnog gejminga, a na njihovim najboljim uređajima igraće se trenutno najaktuelniji hitovi, Fortnite Mobile i Clash Royale!

-Sve popularnije osveženje među gejmerima, Sprite, organizovaće ni manje ni više nego trke robota u fenomenalnom lavirintu od poligona, ali će se tu motati i misteriozni jednorog koji će se na licu mesta boriti protiv “hejtovanja”!

-Sjajnoj atmosferi doprineće podjednako sjajna Pab Kviz ekipa, koja će proveriti i nagraditi vaše poznavanje igara i pop kulture!

-Nisu zaboravljeni ni poštovaoci društvenih igara – čeka vas turnir u uvek napetoj Jengi, kao i specijalni turnir u Magic The Gathering: Arena, “digitalizovanoj” verziji jedne od najpopularnijih igara sa kartama ikada!

POWERPLAY CUP nam donosi još jedan vikend pun zabave, odličnih partija i, kao i uvek, besplatnog igranja za sve posetioce – vidimo se 15. i 16. juna u atrijumu TC DELTA CITY!