Događaji

7. Women’s Fest, My choice!

22. novembar 2019.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se sedmi po redu Women’s Fest, održati 22. i 23. novembra (petak i subota) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h.

Sedmi Women’s Fest pod sloganom My Choice....se organizuje u luksuznom ambijentu šoping mola Delta City i ovog puta kao do sada, predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu.

My Choice je posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira!

Ova  manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom, putovanjima i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa  kojima se dame mogu posavetovati i  dobiti odgovore na brojna pitanja, biće u prilici i da odrede svoj tip kože,  konsultuju sa astrologom, dobiju besplatnu šminku i  frizuru.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće izlagači i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije.

Sve dame koje posete manifestaciju će dobiti najbolje preporuke svega što im je potrebno za predstojeću jesen/zimu.

 

Neka 7.Women's Fest  My Choice bude i Vaš izbor!